Ga naar de inhoud

Luxe Glampingtent 2

Boek een vlucht naar Faro, vandaaruit is het 25 minuten rijden. We helpen jou graag bij het regelen van een taxi van het vliegveld naar ons, laat het even weten bij de boeking, dan nemen we contact met jou op.

In het buitengebied van Estoi, op 5 minuten rijden van het centrum, vind je onze boerderij. Tussen de olijfbomen hebben wij de mooiste glamping tenten die we konden vinden opgebouwd. Luxe heb je zeker bij ons, daar houden we zelf namelijk ook van. De tenten zijn ruim opgezet met een fijn tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Bij de tent kun je rustig zitten en genieten van de omgeving in privacy.

Bij de tent kun je rustig (in privacy) zitten, en genieten van de omgeving

Als je wat gezelligheid zoekt, kom dan vooral naar de grote gemeenschapstent of relax in de hangmatten. Start ‘s ochtends met een frisse duik of een lekkere kop koffie, voel je vrij om je yoga mat uit te rollen op een rustige plek of de barbecue aan te steken. Mi casa e su casa!

In het witte gebouw vind je de gezamelijke keuken waar je per tent ruimte hebt in de koelkast en gebruik kunt maken van de volledig uitgeruste keuken.

In het andere witte gebouw vind je 4 badkamers. Als je dus gaat douchen heb je een hele badkamer voor jezelf, lekker luxe. Een Nederlandse badkamer met douche, wastafel en toiletten.

Luze glampingtent met luifel
Twee eenpersoonsbedden
Zitje voor de tent
Stroom
Sfeerverlichting
Gezamelijke keuken
4 gedeelde badkamers
Gemeenschapstent voor activiteiten
Parkeergelegenheid op het terrein

Extra bij te boeken:
Barbecue

Afstanden vanaf Quinta Da Boa Sorte:
Zwembad: 5 stappen
Estoi: 2 km
Supermarkt: 2 km

Reserveren

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Luxe Glampingtent 2 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij: